第一章 单元测试

1、 问题:Speech organs, also called (), are those parts of human bodies involved in the production of speech.( )
选项:
A:articulator
B:cavity
C:producer
D:speaker
答案: 【
articulator

2、 问题:Transcription put between slashes is called ( ): One symbol represents one phoneme, a vowel or consonant, used in dictionaries and textbooks.
选项:
A:broad transcription
B:narrow transcription
C:international transcription
D:IPA transcription
答案: 【
broad transcription

3、 问题:Received Pronunciation, abbreviated as RP, is the accent of Standard English in the United Kingdom. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【

4、 问题:An EFL learner must have a good English pronunciation if he or she can pronounce English vowels and consonants correctly.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、 问题:Which of the following is not a fundamental element of a language? ( )
选项:
A:Vocabulary
B:Pronunciation
C:Spelling
D:Meaning
答案: 【
Vocabulary

第二章 单元测试

1、 问题:Which word has a different vowel from others? ( )
选项:
A:blade
B:brain
C:bake
D:Black
答案: 【
Black

2、 问题:Which word has a different vowel from others? ( )
选项:
A:that
B:apple
C:afternoon
D:Black
答案: 【
afternoon

3、 问题:Which word has the same vowel with “fever”? ( )
选项:
A:sick
B:seize
C:warship
D:Planet
答案: 【
seize

4、 问题:Of the four words, the vowel of which should be pronounced the longest? ( )
选项:
A:tea
B:teeth
C:tease
D:teed
答案: 【
tea

5、 问题:Which of the following phonetic transcriptions of the words is incorrect? ( )
选项:
A:massage /’mæsɑ:dʒ/
B:message /’mesɪdʒ/
C:phonology /fə’nɒlədʒi/
D:photograph /’fəʊtəɡrɑ:f/
答案: 【
massage /’mæsɑ:dʒ/

第三章 单元测试

1、 问题:Of the following choices, ( ) is a fricative.
选项:
A:/r/
B:/l/
C:/w/
D:/s/
答案: 【
/s/

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加客服微信w2356025045反馈